VREI SĂ DEVII ASISTENT MATERNAL?

septembrie 23, 2019

Dacă vrei să devii asistent maternal profesionist, acum este șansa ta!

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a judetului Satu Mare derulează, în parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, în scopul consolidării si dezvoltării rețelei de asistenți maternali profesioniști, Proiectului TEAM-UP : Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, cod Proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman.

În acest context, continuă campania de recrutare si identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali profesioniști, pentru a lua copii în plasament.

Persoanele interesate vor adresa D.G.A.S.P.C. Satu Mare, cu sediul pe str.Corvinilor, nr.18, Serviciul management de caz în domeniul protecției copilului – Compartiment Protecție de tip alternativ- Asistență maternală, o cerere de evaluare a capacității lor, în vederea atestării si angajării ca asistent maternal profesionist. Mai multe informatii gasiti pe site-ul institutiei: www.dgaspcsm.ro, la sectiunea Informatii publice-Comunicate de presa.

Last modified: septembrie 23, 2019